Morgonjympa och tuppkam

God förmiddag! Lugn start på dagen här, vi gick upp redan vid 7 efter att ha somnat vid 22 igår. Väldigt lång morgon blir det! Charlie har ätit och sovit lite extra och har en mycket bättre dag än i går då han hade en massa ont i magen hela dagen. Skönt!

Han verkar äntligen ha fattat grejen med att lyfta huvudet när han ligger på mage efter att vi tränat en del på det i veckan. Vi körde ett litet morgonjympa-pass förut och han lyfter sig jättebra nu. Även mamman och pappan ska få sig lite träning, vi ska ge oss ut på en lång powerwalk alldeles strax. Charlie har fått på sig kläder och fixat frisyren, det blev tuppkam idag ;) (Har smörjt in hårbotten med salva mot hans lilla skorv, funkar fint som hårgele ;))


Gick inte att få en bild där hela ongen var skarp :p Men kolla hur bra han lyfter huvudet :D


Coola killen :)

Pages:

3 kommentarer till “Morgonjympa och tuppkam”

  1. Hahah åh så söt! Lova brukar också få sig en liten tuppkam då och då :D

  2. Starka killen :D You go Cahrlie!

    Älskar tuppkammen!

  3. Sandra skriver:

    Vilken härlig frisyr :)
    Vilja tyckte att det var otroligt tråkigt att ligga på mage i början och vi fuskade rejält med det, men nu när hon är otroligt stadig i övrigt, så fungerar magläge superbra bara sådär :) Men hon har inte haft några måsten att träna heller.

Lämna en kommentar