Mobilblogg: pappamys

Jag och Charlie har spenderat dagen hos Johanna och Alva. Vi har ätit lunch och fikat smulpaj med hallon. Lyx!  Nu myser vi med pappan här hemma. Trippen till skärgården i helgen valde vi tyvärr att skjuta upp. Dels verkar vädret bli trist och dels så har vi tusen saker att göra här hemma om vi ska kunna ta semester i nästa vecka. Hade varit mycket trevligare att mysa i skärgården!

image

Pages:

4 kommentarer till “Mobilblogg: pappamys”

  1. Trevligt att du tyckte att det var lyxigt här ;) Tack för idag var riktigt mysigt att ha er här! Kram

  2. Goskillen! Nu har jag lagt upp ett inlägg om nästa bloggträff! Du kommer väl? :) Önskar att jag pratat mer med dig när vi träffades, men det var så mycket folk så man hann ju inte med alla som man ville :) Vore kul att ses igen!!

  3. Ja, men vi är lått med :) 7 juli och frammåt så träffas jag mer än gärna en gång till, hihi! Från vilka datum kan du? Då drar vi bara ihop en träff och så får se som vill och har lust komma då med :D

  4. Men vad är det för fint han har på sig då? Söta unge!!!

Lämna en kommentar