Mobilblogg: Charlies nya vän

Tog mig ut på 75 minuters powerwalk med vagnen. Charlie älskar att åka vagn och nu när hans nya vän åker med är det ännu mysigare. Diinglis-elefanten spelar en trudelutt om man drar den i svansen. Charlie gosar in hela ansiktet mot den och myser en bra stund innan han somnar. Gostrollet!

image

Pages:

2 kommentarer till “Mobilblogg: Charlies nya vän”

  1. Vad mysigt han har! Kram

  2. Gud vad mysigt! Ameah älskade att åka vagn och sen blev det HEMSKT till att sen bli ganska kkul igen och nu är det väl sådär :/ I ju för sig lite bättre nu när sittdelen är på men fortfarande so, so. Hoppas att det snart är över. Hennes arma mor orkar inte ha henne i sele var och varannan promenad.

    Nej men precis. Hon får inte så mycket gröt ännu så det märks ju inte av. Men den dan hon får i sig en hel portion hoppas jag det gör underverk :)

    Kramar!

Lämna en kommentar