midsommarhelgen

Sådär, då var man ett år äldre igen då. 26. Jag som trivdes så bra som 25. Attans! Men men. Hade en jättefin födelsedag igår, även om det kändes mer som midsommarafton än som min födelsedag. Tur att det var det också! Fick som sagt superfina presenter av min lilla familj, en amningskudde, en berlock till Sabo-armbandet och en ny dator! Datorn är väldigt efterlängtad, vi beställde den igår så jag får den i veckan som kommer. Vi beställde den hit till mamma och pappa så jag får börja använda den så fort som möjligt ;)

Vi åt en massa gott igår, och fick sällskap av farbror och Mona. Trots att det inte var nåt strålande väder direkt så satt vi ute på altanen, supermysigt! Charlie fick en massa uppmärksamhet och var vaken hela kvällen. Natten var väl ungefär som vanligt, många vakentimmar för mamman. Vi har en liten spjälsäng bredvid vår säng här, där vi har lagt i hans snuggle nest, men han vaknade ändå när jag la ner honom inatt. Det är väl lite nytt allting, hoppas han vänjer sig. Nu är det snart dags för långpromenad med vagnen!

Pages:

2 kommentarer till “midsommarhelgen”

  1. Glad midsommar!! :)

    Tro mig, jag försökte väcka honom långt innan dess. Försökte väcka honom sen klockan 9 och fortsatte tjata på honom en gång i halvtimmen. Inte klev han upp för det… :P

  2. Sovmorgon är verkligen underbart och absolut inget man tar för givet nu för tiden, haha!

    Fina presenter du fick gumman! Ibland är det kul att fylla år, även om man börjar komma uppåt ;)
    Kram!

Lämna en kommentar