lyxlördag

Ytterligare en ljuvlig dag till handlingarna här. Jag och baby köpte fika på Konsum och gick ner till vattnet. När vi väl kom dit insåg vi att det var helt fel ställe att hänga på idag, i alla fall med en liten bebis. Det blåste som skam och i skuggan blev det riktigt kallt. VI gick till parken där vi hängde igår i stället och där bredde vi ut filten i skuggan. Charlie sov i vagnen i långt över en timma, kors i taket! Tidigare har han ju vaknat så fort vagnen stannat i princip, men de senaste veckorna har det blivit bättre och bättre.

Jag hann i alla fall med att läsa båda de senaste numren av Vi Föräldrar i lugn och ro. Daniel la beslag på Föräldrar och barn, så det får jag ta en annan dag ;) Dessutom hann vi med en lång kram och att vila ögonen lite på filten innan bebisen vaknade och ville ha ny blöja och mat innan vi gick hem. Tror att Charlie känner av värmen, för så här brukar han inte sova. Min lilla älskling ligger fortfarande och sover i vagnen på balkongen trots att det snart är en timma sen vi kom hem, och min stora älskling ligger bredvid mig i soffan och snarkar. Borde väl säkert vila lite själv, men passar på att njuta av lite Sara-tid i stället. Snart blir det lördagsmiddag :)


Mina fina killar!

 

Pages:

Lämna en kommentar