en dag efter en natt utan sömn

Inatt fick jag verkligen betala för att Charlie sov så gott igår. Han slog upp sina blå i samma stund som jag skulle stänga mina (mina gröna då, men ni fattar). Det var bara att ge upp och ta med bebisen ut i vardagsrummet ett tag så att pappan fick sova i alla fall. Det blev en ganska lång natt innan Daniel tog över vid halv sex, då hade jag bara lyckats slumra lite under natten.

Vi har alltså haft en väldigt lugn dag här idag. Älsklingen har fixat en del och putsat fönster här hemma och jag tog en timmas promenad med vagnen. Handlade ciabatta och avokado på vägen hem, så nu ska vi fika gott innan Charlie får ett bad. Han har varit vaken mer idag, så jag håller tummarna för en bättre natt. I morgon behöver vi energi, för då blir det en shoppingrunda i Stockholm city :) Tjingeling!

Pages:

Lämna en kommentar