dundershopping

Jisses amalia vilken bra shopping det blev idag! Visst är det trist när butiker går i konkurs, men idag utnyttjade jag det till max! Det blev inte så mycket kläder till lilleman, men en body och två par byxor blev det. Däremot hittade vi en massa annat, leksaker (som gjorde succé), nappflaskor, badleksaker och annat bra-att-ha. Slänger in ett par bilder på det mesta :) Hela shoppingen fick vi för under en tusenlapp! Win!!

I eftermiddag har vi ätit god middag, promenerat halvmilen igen och haft det fint. Charlie är jättepigg och var vaken under en stor del av halvmilen och när hans mormor gick en sväng med vagnen för att få honom att sova låg han bara och babblade och skrattade i vagnen. Nu ska skrutten strax få ett bad i sin mammas gamla balja (som är finfin fortfarande :)) och sen gör vi kvällen! Tjingeling!


Taste teaser, tre medela-flaskor, lås till vagnen, borste och kam och badtermometer


Bitringar, badleksaker och andra leksaker :)

Pages:

6 kommentarer till “dundershopping”

 1. Emilia skriver:

  Jösses vad du har shoppat, kul :)

  Ja du, vår kamera lever sitt eget liv. Hemma funkar den utmärkt men så fort det blir varmare ger sig batteriet… den visar att det är laddat men sen så funkar det ändå inte. Blir galen, det är ju typ när man är utomlands som man vill ha den som mest…
  Tur att iPhonen tar hyffsade bilder med!

  Ja på onsdag ses vi, skoj ska det bli :)
  Kramar

 2. Gud vad kul med så mycket shopping :D Kul att inte ”bara” köpa en massa kläder. Jag skulle också behöva gå ut på jakt efter lite leksaker och annat.

  Var innte i stan en sväng igår. Tanken var att jag skulle köpa några bodys i strl 62 men kom hem med följande istället: 4 klänningar, 1 jumpsuit, 3 byxor, 1 kofta och en heldress. HAHA! Jag gömde allt innan Daniel kom hem :D

  Fortsätt att mys gumman!
  Kram!

 3. Vilka fynd, allt såg himla fint ut!

 4. Vad mycket bra saker du fått tag på!

  Och klart du ska se till så att du kan vara med nästa gång! ;)

 5. Gud vilka fynd! Blir riktigt avis! Jag och Alva saknar er här. Kram

 6. En bortskämd liten sötnos:). Kram

Lämna en kommentar