Charlie 2 månader

Nu är det två månader sen vi låg på BB, lite omtumlade, chockade och väldigt lyckliga, med en alldeles färsk liten bebis. Borde väl skriva ett inlägg om hans fantastiska utveckling här (för den är verkligen fantastisk) men jag är alldeles för trött, haha. Charlie firade nämligen in sin tvåmånadersdag med att frångå sin nya sömnvanor (som faktiskt är helt okej jämfört med tidigare) och bjuda på den sämsta natten på flera veckor. Han vaknade en gång i timman, vaknade så fort jag la ner honom, sparkade och bökade och sov bara så länge han fick ligga på mig. Han har fortsatt i samma stil idag, så nu sover han middag i min famn, efter att ha haft svååårt att somna in. Så gick det med min städning!

Trodde nog att han skulle sova gott i natt, för han var vaken många timmar i går kväll. Han var på strålande humör och babblade hela kvällen, lilla myskillen! Det är en sak som utvecklats i raketfart det senaste, han jollrar mer och mer och hittar nya ljud hela tiden. Det är underbart, älskar hans röst :D En annan sak är ju att han blivit ännu starkare i nacken och har börjat lyfta huvudet mer när han ligger på mage. Ser fram emot den kommande månaden nu, tror det kommer hända mycket!


Lilla tuffisen idag, två månader gammal♥


Lillfisen 1 dygn!

Pages:

3 kommentarer till “Charlie 2 månader”

 1. Nina skriver:

  Grattis på 2-månadersdagen lilla Charlie! :)

 2. Tänk att det kan gå fram och tillbaka så mycket :/ Men så länge han sussar gott på ditt bröst får ni väl vara glad i alla fall? :) När Ameah är som mest ”omöjlig” så funkar i alla fall selet för mig och det är jag så glad över. Att det liksom finns något som alltid hjälper, trots att det kanske är tufft ändå. Ja, phju!

  Grattis till Charlie igen :D 2 månader, snart går våra små, haha!

  Kram!

 3. Hanna skriver:

  Har för mig att det var där någonstans som det bara sa swish för Agnes också… Man hann verkligen inte alls med när allt hände!! Och oooja, det var väldigt kul med en liten partykväll att bryta av ”vardagen” med :D

Lämna en kommentar