Charlie 10 veckor

Lillskrutten blir tio veckor idag! Nu tycker jag att det märks mer och mer att han blir större, han känns inte riktigt som ett spädbarn längre. Haha, kan ha med storleken att göra i och för sig…
Den senaste veckan, ja egentligen bara de senaste dagarna, har det hänt massor när det gäller hans utveckling. När man har honom i knät försöker han hela tiden att dra sig upp i sittande, han har blivit ännu starkare i nacken och nu har han börjat ta spjärn med benen så att han kommer upp i stående ett par sekunder om man hjälper honom lite. Han babblar och jollrar mer och mer, och nu även när man har honom i famnen eller i knät och inte bara när han ligger själv och sprattlar som förut. Han har börjat greppa saker och gosar med både leksaker och snuttisar och är mer intresserad av grejerna än innan.

Nya kompisen i vagnen gjorde succé med en gång, den låter roligt när man lyckas slå till den med lilla knytnäven ♥ Och fin är den, så att man inte kan slita blicken från den:


lilla tioveckorsgrabben med sin nya vagnskompis idag

Pages:

Lämna en kommentar