busy busy

Halli hallå! Jag fick som jag ville i natt och skrutten sov mycket bättre. Han sover alltid bäst första passet, sen blir det oroligare och oroligare. Det är fortfarande magen som spökar, men han skriker nästan inte alls på nätterna, det är mest sprattel, bök och pruttar, hehe. Det mesta gör han i sömnen, men det är ju tillräckligt för att jag inte ska kunna sova. Den nya grejen verkar vara att han inte vill sova själv på dagen, så jag blir lite låst med honom i famnen. Men det är ju mysigt, och förmodligen bara en fas som allt annat!

Nu har vår älskling bara fyra ynka dagar kvar att jobba innan han går på hela sex veckors ledighet (tre veckors semester och tre veckors pappaledighet). Det ska bli helt fantastiskt! De här fyra dagarna kommer gå fort, för vi har massor inplanerat:
¤måndag: läkarbesök på bvc (tvåmånaderskontroll), besök av fina Elan på kvällen
¤tisdag: sångstund och sommaravslutning på öppna förskolan, hem till D:s mamma
¤onsdag: samtal på bvc, tvättstugan
¤torsdag: återbesök på mvc, packa för semester :)
På fredag är det midsommarafton, min födelsedag och dagen då vi åker hem till mamma och pappa för lite semester. Längtar så!


Så här firade vi in vår semester förra året :*)

Pages:

Lämna en kommentar