bröllop och fyra generationer

I helgen var vi alltså på ett himla fint bröllop och här kommer ett par bilder från det. Fotade inte så mycket och vill inte lägga upp för mycket här, vet inte vad som är okej för brudparet. Hur som helst var det alltså Daniels styvbror Oskar som gifte sig med sin Sofia. Bröllopet var fantastiskt vackert och festen var underbar med god mat och rolig underhållning. Det var inte ett öga torrt tror jag! Jobbigt för mig som är fulltankad med amningshormoner, hehe…

Dagen efter bröllopet åt vi brunch på hotellet tillsammans med brudparet och en del av bröllopsgästerna. Därefter lämnade vi Karlstad för att hälsa på hos Charlies gammelfarmor. Det var första gången jag och Charlie träffade henne, så det var roligt. Fick en bild på fyra generationer av Steiners, inte så ofta man får den chansen. Glad att Charlie har fått träffa henne :)


Hjärtballonger utanför kyrkan


Det vackra brudparet


Charlie med sin gammelfarmor och faster Olivia


Charlie med pappa, farfar och gammelfarmor.

Pages:

2 kommentarer till “bröllop och fyra generationer”

  1. Emilia skriver:

    Underbart med bröllop, finns inga bättre tillställningar :) Vilken fint brudpar sen, brudens frisyr ser helt bedårande ut!!

    Hoppas ni har haft härliga dagar!!
    Kramkram

  2. Blir avis på att du alltid tar så fina bilder:) Du är duktig! Härligt med 4 generationers bild, har det jag med men inte lagt upp någon på bloggen än, Kram

Lämna en kommentar