billigt är gott

Idag har jag roat mig med lite nätshopping! Hos Johanna fick jag nys om att det var rea hos guppi.se, så jag gick in och kikade och hittade en massa fint till Charlie från Name it för halva priset! Jippi! Jag älskar Name it’s kläder. Fick 3 bodys och 2 par byxor för 300 kronor. Nöjd! Beställde en body i 62 och resten i 68 så att han har något att växa i. Just nu använder vi mest kläder i 62 på honom, även om en del i 56 fortfarande passar. Stor kille :)

Det här beställde jag:

Pages:

En kommentar till “billigt är gott”

  1. Hanna skriver:

    Men neeeeeej, inga fler tips om reor nu! Haha. Jag har seriöst blivit shopaholic på barnkläder… fasen också ;) Jättefina grejer du hade köpt. Randigt är så fint på bebbarna tycker jag :)

    Nej vad kul att du skriver så!! :D Alltid roligt att höra att hon är lik en ;)

    Ha det så bra! Kram

Lämna en kommentar