bilder från midsommardagen

Måndag igen och midsommarhelgen är över. Glad att den var så fin! Igår roade vi oss med en rejäl shoppingtur på esplanaden, fick bland annat ett par nya löparskor och en del kläder till hela lilla familjen. På eftermiddagen blev det en halvmils powerwalk igen, vi ska gå den minst en gång om dagen så länge vi är här (får se hur det blir för mig idag dock, har ont i halsen!). På kvällen blev det mys i solen igen, så skönt att vädret är bättre :)

Nu ska jag lägga ner Charlie i vagnen och se om han vill sova en stund. Då kan mamman passa på att få lite sol på trappan! Senare ska vi in till stan igen, såg en annons i tidningen om att Barnkupolen har gått i konkurs och har utförsäljning på allt. Andras olycka är min lycka ;)

Här kommer några bilder från midsommardagen. Kvällsmys på altanen :)


Charlie myser med fanten


smarrigt


Godaste vinet, min räddning denna amningssommar ;)


Babbelkungen

Pages:

En kommentar till “bilder från midsommardagen”

  1. […] Nu sover skrutten sin förmiddagsnap. Om nån timma ska vi göra oss redo för att åka till Jakobsberg med Johanna och Alva. Vi ska kika lite i affärer och äta lite lunch. Vi måste till Lindex för att byta den fina monster-overallen vi köpte där (Johanna har köpt en likadan). Den krymper nämligen rejält i tvätten! Vi köpte i strl 68 och den är nu som en 62:a. Inte okej. Hoppas kunna byta den till nån större storlek. Det känns lite trist, för det var samma sak med den randiga overallen jag köpte där i våras (finns på bild här) […]

Lämna en kommentar