bästa natten

Åh, har haft den bästa natten på länge! Charlie har sovit 22-02, 03-04:30 och 05:30-07 och jag har lyckats sova nästan lika länge. Somnade vid 22:30 och vaknade igen vid 00:30 och undrade varför jag inte blivit väckt än, haha. Det bästa är väl att han sovit i snuggle nestet mellan oss hela natten och inte ovanpå mig. Underbart! Dessutom lyckades han somna här emellan oss i soffan nu, endast med hjälp av nappen. Duktiga killen!

Vi har inlett nationaldagen med havregrynsgröt (med havremjölk för mig) och vattenmelon till frukost. Nomnom! Vi ska strax göra oss klara och ta oss in till Stockholm city. Dags att sätta sprätt på lite pengar igen, vi behöver kläder till nästa helgs bröllop och Charlie behöver lite sommarkläder. So long!

Pages:

En kommentar till “bästa natten”

  1. Gud vad skönt med en sån natt! Det kommer säkert bara komma fler och fler såna nu :) Charlie börjar bli independent ;) Här är det tvärtom, Ameah sover sämre än någonsin, kanske ännu en fas? :/

    Kolla Åhléns City, det fanns såå jäkla mycket fina barnkläder där! Inte alls som dom mindre butikerna. Hoppas ni hittar massa fint!

    kram!

Lämna en kommentar