8 veckor och mammagrupp

Då var det tisdag igen och skrutten har växt en hel vecka till :) Nu är det 8 veckor sen jag blev uppkörd på operation minsann. Det känns både som det var i går och för ett år sen, om ni förstår vad jag menar. Allt känns fortfarande så nytt, samtidigt som det känns som att han alltid har funnits i våra liv. Att kärleken till någon så liten kan vara så stor!

Vi fick nästan lika mycket sömn inatt, jag hoppas att det är den nya trenden nu! I morse när jag vaknade vid 7:30 var Charlie dessutom redan vaken. Han låg och sprattlade, småpruttade lite och var helnöjd! Så skönt att han kan vakna glad och inte skriker för att han vaknar av magknip varje gång längre. I går kväll hade han ganska ont i magen och var lite övertrött, men i natt har det alltså varit lugnt. Skönt :)

Nu sover han bredvid mig här i soffan, så jag har ätit min gröt i lugn och ro och ska försöka hinna tvätta håret nu innan han vaknar. Idag ska vi på föräldragrupp på BVC, vi ska få hälsa på inne på Öppna Förskolan. Spännande! Det blir kanske en promenad med Johanna och Alva innan, trodde att det skulle regna idag men vädret är kanon! Tjingeling!


Lilla grabben 8 veckor.

 

Pages:

3 kommentarer till “8 veckor och mammagrupp”

  1. Jag håller tummarna så du/ni får sova mer! Söt body :) Kram

  2. Mia ☆ skriver:

    Vilken söt liten kille! Ha så skoj på föräldragruppen =)

  3. Haha ja det är klart, tjejerna får ju inte ta över liksom :)

Lämna en kommentar