workout

Vi har inte legat på latsidan hela dagen idag här, vi har städat en del, Daniel har tvättat och Charlie har minsann tränat!


Utgångsposition


Åhej!


Sådärja :)

 

Pages:

4 kommentarer till “workout”

 1. Maria och Edwin skriver:

  va duktig han är!!

 2. Duktig liten pojk :)

  SV: Ja det är skönt! Alicia var precis som Charlie innan. Hon sov alltid på bröstet på mig hela nätterna, inget annat gick. Sen efter ett bra tag gick det om hon låg bredvid mig, men enda intill. Men då var hon också väldigt sällskapssjuk man kunde inte lägga ifrån sig henne överhuvudtaget. Nu har hon blivit mycket självständig, så antagligen därför det funkar med egen säng :) Men som du säger, man sover inte så bra så det är skönt att hon klarar sova själv! Även om det är sjukt mysigt att ha henne bredvid sig :)

  Hoppas ni haft en härlig helg!
  Kram

 3. Starka killen :)

  Jag förstår hur du känner med att ge dig ut med en gnällig bebis. Ameah är inte heller alltid så lajbans att ha med sig men vi kör på ändå :) Som du själv säger så har vi ju alla haft en gnällig bebis. Charlie och Ameah kanske kan gnälla ikapp, haha!

  Kram!

 4. Vilken sötnos på bilderna..kram

Lämna en kommentar