toppenhelgen

Kanonhelgen börjar tyvärr lida mot sitt slut här. Vi hade en fantastisk kväll med goda vänner igår, vi var ett stort gäng som grillade och när det blev för kallt ute gick vi upp till Johanna och Micke och fortsatte kvällen där. Jag och min lilla familj var inte hemma förrän vid midnatt, och Charlie hade sovit hela kvällen så han tyckte inte att det var läggdags då precis. Vi stannade uppe en stund medan Daniel gjorde första sovskiftet, men redan vid 01 var bebisen trött igen.
Idag har vi haft en lugn dag inne. Charlie har varit supermysig och då tar hans mamma tillfället i akt till en massa bebisgos :)

Förresten är babysittern redan en hit här. Charlie har suttit i den flera gånger både i går och idag och varit helnöjd! Han sitter inte så länge åt gången än när vi har den i sittläget, men det blir mer när han är starkare i nacken. Dessutom har han somnat alldeles på egen hand i snuggle nestet idag – såna framsteg! Skönt om han blir liiiiite mer självständig så småningom :)


Nöjd kille :)

Pages:

Lämna en kommentar