the boss

Vi har fått en ny chef här. Charlie verkar ha kommit in i det första utvecklingssprånget och är en liten mammig och pappig gnällbebis. Men det är han som bestämmer nu, vi kan bara lyda. Igår var vi i Berghem på grillmiddag och tänkte se Eurovision där, men det tyckte Chefen var en dålig idé. Vi åkte hem efter den goda maten (som jag fick äta med en hand) och kikade hemma istället. Väl hemma slocknade gnällbebisen på mammas mage och sov lugnt ända tills det var dags att gå och lägga sig i sängen, då var det dags att vakna igen.

Idag är det blött och grått ute, så vi har en mysig familjedag inne. Charlie tar igen en massa förlorad sömn, mamma vilar och pappa tvättar och städar. Gillar rollfördelningen! Ska försöka dra mitt strå till stacken och städa badrummet om en stund i af :)


Här trivs the boss!

Pages:

En kommentar till “the boss”

  1. Vilka vackra bilder:)

Lämna en kommentar