tgif

Äntligen fredag! Vi fortsätter trenden med sömnlösa nätter här, så i helgen ser jag fram emot att bli avbytt lite grann. Det känns skönt att vi gjort första månaden med Charlie nu, även om man tycker att tiden går för fort. Alla säger att magbesvären brukar avta vid tre månaders ålder – jag hoppas så klart att de inte sitter i så länge, men risken finns ju. Hur som helst är han ju världens nöjdaste och goaste när han inte har ont, hoppas att de stunderna blir längre och längre framöver.

Igår firade vi Charlies enmånadsdag med en härlig mammadag på söder. Jag och Johanna tog pendeln till södra station där vi mötte upp Anna och Vincent. Vi lunchade lite medhavd mat på Medborgarplatsen innan vi styrde vagnarna mot Skrapan där vi satte oss på Espresso House för att ge våra små mat och fika lite. Efter en stund kom Therese och Ameah och gjorde oss sällskap.  Johanna hade jag ju träffat förut, men Anna och Therese har jag bara pratat med genom bloggarna innan. Jättekul att ses i det verkliga livet :) När vi gick från Skrapan var det fint väder och vi knallade mot Vitabergsparken. Vi fick stanna en gång för bebismatning, och när vi kom fram till Vita bergen insåg vi att klockan var massor och det var dags att ge sig hemåt, haha. Ser fram emot nästa träff :)

Johanna får jag träffa igen redan om en timma, det blir veckans tredje barnvagnspromenad med henne och Alva. I måndags gick jag ensam, det var inte alls lika roligt :p Ikväll ser jag och Charlie fram emot fredagsmys med hans pappa. Härligt!


Espresso house i Skrapan


Barnvagnsparad i Vitabergsparken


Charlie glassade runt i röd pikébody :)

Pages:

En kommentar till “tgif”

  1. Du är duktig på att ta bilder:) Kram

Lämna en kommentar