Sumobebis och vänmys

Hahaha, kan säga att både jag och Daniel var ganska långt från verkligheten när vi gissade Charlies nuvarande vikt innan dagens besök på bvc. Jag tippade ju alltså 5,5 kg och Daniel tippade 5,2 kg. Vikten stannade på 5775 g när jag la plutten på vågen :p Vad kan jag säga, det är väl nån dundermjölk jag bär omkring på ;)
Vi hade båda rätt när det gällde längden, nästan precis 57 cm lång är han. Allt annat såg fint ut också, han kunde följa en boll med blicken och huvudet hade växt som det skulle :)

När det gäller hans mage så ska jag fortsätta undvika de saker som kan ställa till det – kryddstark mat, lök, baljväxter, choklad, kolsyra, jordgubbar, skaldjur och lite annat. Dessutom har jag så smått börjat testa mjölkfri kost. Ska gå över till det helt nån vecka för att se om det hjälper. Sjukt bökigt, men värt det om det är bättre för Charlies mage.

Efter BVC gick jag och Charlie hem till Johanna och Alva där vi åt lunch, fikade och hängde i soffan. Charlie testade Alvas babygym, det var poppis, så jag ska kika efter ett sånt på vår utflykt till Barkarby i morgon. Nu är det dags för sista amningen och sängen för mig och bebis. Godnatt!


Charlie vädrade knubbismagen i Alvas soffa :)


Testade Alvas gym också, spännande med spöket Laban :)

Pages:

En kommentar till “Sumobebis och vänmys”

  1. Men shit det är en stor bebis ni har!:) Vi vägde Vincent idag och han väger 65 gram mer men är
    5 cm längre än din:D. Vincent har den där mysdressen fast
    i beige och de är ju supersöta i dem:) Kram

Lämna en kommentar