Smickrare där…

Härligt med fredagkväll! Tydligen består mitt heliga fredagsmys bland annat av hockey idag… Vad dom ställer till det! Fara runt i ishallar när sommaren äntligen är här. Suck! Hur som helst får jag väl leva med det för husfriden… :p Får nöja mig med god mat och sällskap av de finaste killarna♥ Daniel kommer snart hem efter besök på Barnbutiken och Hemköp. Längtar!

Charlie har förresten valt strumpor alldeles själv idag… Liiite smickrad blir man ju ;) Jag kontrar med att spela Super-Charlie för honom på spotify. Min lilla superbebis!

 

 

Pages:

2 kommentarer till “Smickrare där…”

 1. Emilia skriver:

  Så ser det ut här ikväll med… Och det är ju inte ens Sverige som spelar, killar!!

  Sv. Tack söta du :) känns grymt bra!!

  Ha en mysig kväll, mitt i hockeyn!!
  Kraaam

 2. Underbara strumpor vännen :) Ameah har likadan och dom används flitigt, haha!

  Jag tänkte på en sak ang. era sovrutiner. Jag hade ju också Ameah sovandes på mitt bröst säkert den första månaden om inte mer. Sen en kväll fick jag för mig att testa lägga henne ner och lägga mig själv väldigt tätt intill henne och det funkade. Så sov vi ganska länge och sen började jag sakta men säkert att flytta mig bort från henne och nu kan hon sova själv. Kanske kan vara värt ett försök? För er bådas skull tänker jag. BARA ett tips.

  Trevlig helg! Kram

Lämna en kommentar