sleep overload

Aaaah! De senaste 4 veckorna (4 veckor sen den där natten då vattnet gick i morgon. Galet!) har jag inte sovit mer än 3h i sträck alltså. Och dom tillfällena kan jag räkna på en hand. Men efter några svettiga timmar och ett antal amningar i natt lämnade jag över Charlie till hans fantastiska pappa, som fick honom att sova i sin snuggle nest mellan kl 02-05. Jag ammade honom efter det och sen tog Daniel ut bebis+snuggle nest i vardagsrummet och såg till att jag fick sova ända till kl 8:30! Sova i skift is the shit! Kommer ju längta ännu mer efter helgerna om det fortsätter så här :)

När Daniel varit på Konsum och Apoteket om en stund ska jag dessutom få ta en dusch som varar längre än typ 3 minuter :p Underbart! I eftermiddag tar vi bussen till Berghem för lite umgås och grillning. Fin lördag!


Mys med pappa i fin pyjamas från KappAhl


Gäsp!

Pages:

8 kommentarer till “sleep overload”

 1. Ja, usch det är inte skoj att se henne ha det så jobbigt med andningen :( Men tack och lov verkar det vara lite bättre idag. Hoppas det fortsätter så!

  Förstår att det är jobbigt men sömnen för dig. Säger som min BVC-sköterska sa, att efter tre månader blir det förhoppningsvis något bättre, hihi :) Kämpa på!

  Kram

 2. Josefine skriver:

  hihi ja det kommer nog alldeles strax för dig också ! ja gud, man kan ju sitta i timmar och bara titta på när de sover för att de ler och gör så härliga miner :D haha ! Snuggle nest, vad är det förresten ?

 3. Emilia skriver:

  Vad jobbigt med sömnen, skönt att ni kunde bytas av i natt i alla fall… Man är ju så beroende av att sova, ett tag klara man men sen så…

  Han är så söt er lilla kille!! :)
  Kramkram o hoppas ni får en fin lördagkväll!

 4. Det låter jobbigt! Hoppas det blir mer sömn snart! Föresten det ska bli
  roligt och träffa dig och Johanna nästa vecka:) Kram

 5. Josefine skriver:

  hihi okej, vad spännande ! :) har ni haft en bra helg ?

 6. Har också en gnällig en hemma nu:) Kram

 7. Skönt att ni kan siva i skift gumman för satan vad trött man är blir :/ Men det blir verkligen bara bättre och bättr :) Men visst är det fantastiskt vad mycket kroppen orkar med ändå? Först en lång graviditet, en förlossning och sen sömnlösa nätter, galet!

  Det verkar som att jag kanske inte kommer iväg som planerat och i sånt fall följer jag nog gärna med på träffen i veckan. Får se hur det blir.

  Hoppas att ni får en mysig söndag!
  Kram från oss!

 8. vilken liten goding :) känns konstigt att min lilla redan är 3,5 månad. ta vara på tiden, för den går fort!

Lämna en kommentar