sköna maj

Jag vet inte var april tog vägen, det känns som att man missat en hel månad här med BB-vistelse och bebisbubbla. Men, nu är maj här i alla fall, och nu ska det inte missas nåt mer ;) Jag hade velat åka in till Kungsträdgården och fota körsbärsblommorna idag, men vädret ser inte så kul ut så vi håller oss i hemtrakterna. En promenad med barnvagnen ska det bli, och lite städ och fix här hemma.

Har fått mer sömn inatt! Charlie fick sitt första bad i baljan här igår kväll, sen var han ganska pigg ett par timmar. Framåt midnatt när vi skulle sova värmde vi vetekudden och la ner honom med den i spjälsängen och där sov han gott i tre timmar innan det var dags för första nattmålet. Andra sovpasset i sängen blev två timmar, sen var det dags för mat och ny blöja igen och framåt morgonen blev det ytterligare ett par pauser. Charlies pappa har fått sova hela natten och mamman känner sig mer utvilad än de senaste dagarna. Underbart! Hoppas att det kan fortsätta så.


Nybadad

Pages:

3 kommentarer till “sköna maj”

 1. Emma skriver:

  sara!
  Jag är här inne och läser hela tiden, tycker det är så mysigt att läsa om Charlie och vad ni hör.
  Även om jag inte kommenterar så är jag nog din trognaste läsare:-P

  Lite längre fram när ni känner att ni har ork och möjlighet att träffas så skulle jag vilja komma och hälsa på.

  Stora kramar till er, och erat fina lilla underverk. Han är så söööt!

 2. Emma skriver:

  hör=gör

 3. Vilken söt nybadad kille :)

  Jag tycker också bara april försvann i ett nafs, haha. Skönt kan jag tycka eftersom det kan vara en busmånad, haha. Hoppas att värmen kommer tillbaka nu dock.

  kram!

Lämna en kommentar