mysdagen

Idag avbokade jag alla planer, trist men sant. Har känt att jag har en förkylning på gång, med lite ont i halsen och rinnig näsa. Dessutom har ju Charlie varit extra kinkig några dagar och det har inte blivit mycket sömn den här veckan. Så bortsett från en liten promenad med vagnen på förmiddagen så har vi hängt i soffan idag, jag och mysbebisen. Han har sovit (så nu lär han nog inte sova i natt heller) och jag har sett dålig TV, datat och vilat. Superskönt! Nu på kvällen har vi badat Charlie och idag njöt han för fulla muggar hela badet :D Det var så härligt att se honom, han gjorde sina roliga miner och tyckte att det var jätteskönt att flyta omkring i vattnet. Underbara lilla hjärtat♥ Måste fota och filma nästa gång!

I morgon blir det full fart igen. Då blir det först ett besök på mitt jobb för att visa upp Charlie, sen åker vi och hämtar upp pappan på hans jobb. Hoppas att Charlie antingen är på bra humör eller väldigt trött så att han sover sig igenom äventyret, haha. Sen är det helg i alla fall, underbart!

Pages:

En kommentar till “mysdagen”

  1. Jobbigt med förkylning! Hoppas ni får en fin helg!Kram

Lämna en kommentar