Mobilblogg: frisk luft

Åh vilken härlig dag! Fick mer sömn inatt när vi skippade att försöka flytta över Charlie till spjälsängen hela tiden. Han har sovit i tvåtimmarspass bredvid mig nästan hela natten.

Nu har vi varit ute i friska luften i två timmar, på barnvagnspromenad med Johanna, en alldeles nyfunnen vän, och hennes bebis Alva som är 6 dagar yngre än Charlie. Det var jättehärligt! Charlie sov hela promenaden och snusar fortfarande gott i vagnen ute på balkongen. Jag köpte med mig sushi till lunch, men känner på mig att bebisen vaknar och vill ha mat när som helst, så jag håller mig ett tag till.

Japp, nu vaknar han! 

image

Pages:

En kommentar till “Mobilblogg: frisk luft”

  1. Den där tröjan har jag med till Vincent fast i storlek 68 . Har inte köpt
    den själv men den är söt:). Kram

Lämna en kommentar