Hur gör man?

Orkar inte riktigt kommentera snön som vräker ner där ute. Nöjer mig med att säga att jag stannar inne och myser med gott samvete idag. Idag är första dagen som jag och Charlie är ensamma. Pappan jobbar halvdag i dag och i morgon så vi får öva oss lite. Det kan nog behövas! Det är ju inga problem sålänge jag och Charlie är i samma rum, men det blir svårare när något behöver hända. När jag behöver fixa mig lite frukost till exempel, eller när jag behöver gå på toaletten. Vad gör jag med bebisen?

Antar att det är sånt här som kommer med tiden. Om ett par veckor har vi säkert fått till några knep och lösningar, det ser jag fram emot. Just nu känner jag mig ganska lost. Bjuder på ett par bilder på babyshoppingen vi kom hem med häromdagen:


Från HM


Från Lindex :)

Pages:

3 kommentarer till “Hur gör man?”

  1. Jag brukar ha Vincent på en amningskudde i soffan eller i spjälsängen.Det funkar ganska bra men funderar på en babysitter snart! kram

  2. Jo det gick bra men visst var det jobbigt att stå där själv och inte kunna få hjälp.Nu har jag kommit in i det mer och Vincent är oftast väldigt lugn och nöjd men vad härligt det hade varit att vara två jämt.

  3. alfamamma skriver:

    Vi har Inez i babyskyddet om vi behöver ha händerna fria en stund. Det är smidigt och hon tycker om det!

Lämna en kommentar