Fredag den 13e

Idag var väl en dum dag att ge sig ut på äventyr, men nu är vi hemma – hela och rena! Det trodde jag inte i förmiddags. Det var förseningar i både pendeltågstrafiken och tunnelbanan, vi råkade ut för trasiga hissar och Charlie var inte på humör för att åka kollektivt, han gallskrek på både tåg och bussar. Snacka om svettig mamma! Väl framme på mitt jobb visade han sig iaf från sin bästa sida och var vaken och nöjd större delen av tiden. Det var så roligt att träffa kollegorna och barnen igen!

Efter besöket i Hammarbyhöjden åkte vi vidare till Charlies pappas jobb för att hämta hem honom. Charlie skrek hela vägen dit, men efter en ny blöja och lite mat gick han med på att säga hej till pappas kollegor också. Hemresan gick smidigare och nu är både jag och Charlie glada att det är helg. Charlie sov inte alls i natt och har varit vaken mycket idag, så nu hoppas vi på mer sömn kommande natt. Pliiz!

 

Pages:

Lämna en kommentar