Finbesök

Helgen tog som vanligt slut alldeles för snabbt. Men nu ser jag fram emot varje ny dag. På förmiddagarna har Charlie många ljusa stunder och kvällarnas och nätternas gnäll och stök är som bortblåst. Mysbebis! Nu har han varit vaken över två timmar och har varit nöjd och glad utom vid ett par prutt-stunder.

I helgen har vi haft fint besök! I lördags kom Almira och Patrik på fika i kvällssolen och skämde bort Charlie med fina presenter. Igår var Elan här, också med fina presenter, och gick en lång härlig promenad med mig och vagnen. Underbart med så fina vänner! Fler bilder från helgen kommer, men nu ska jag packa ihop bebis och vagn och åka och hälsa på min ena svärmor. Det blir första ensamma turen på bussen för mig. Spännande!

Pages:

En kommentar till “Finbesök”

  1. Ja det är absolut den bästa tiden att vara hemma med sitt barn:). Picknic
    är underbart!:) Kram

Lämna en kommentar