Charlie 6 veckor

Min stora lilla kille är 6 veckor idag. Jeeses. Han blir bara mer och mer underbar för varje dag!

Föräldragruppen på BVC var jättetrevlig, kul att få se att det finns fler mammor än mig och Johanna i Kallhäll :) Ser fram emot nästa gång, då ska vi besöka öppna förskolan :) I övrigt har vi bara tagit det lugnt hemma idag. Charlie har mest powernapat hela dagen, så har försökt få honom att sova lite längre nu på eftermiddagen. Det blev ändå kortare än vanligt, men tyvärr betyder nog inte det att det blir längre sovpass i natt. Men jag är positiv, för i morgon är sista arbetsdagen för Charlies pappa denna veckan, sen ska han vara ledig i hela 10 (tio!!) dagar. Jag längtar som tusan, räknar med att få mig några sovmornar under den tiden nämligen… ;) Ska bli härligt att få umgås lite mer med min lilla familj <3

Pages:

Lämna en kommentar