Charlie 5 veckor

Jeeses, ytterligare en vecka har gått. Den senaste veckan har varit fin, det känns som att saker börjar falla på plats i mammalivet här. Charlie utvecklas ju som bara den och blir bara mysigare och goare! De senaste dagarna har han börjat kännas större till sättet, mer självständig och än mer vaken och medveten. Så häftigt! Han reagerar när han hör/ser mamma eller pappa, fäster och följer saker med blicken (speciellt svartvita pandaskallran från mormor och getingen från libero-väskan) och kikar gärna mot tv:n eller andra ljuskällor. Jag filmade honom förut när han låg och ”pratade”, det kommer en massa roliga ljud nu, men jag vet inte hur man lägger upp filmklipp :p
Han ler inte regelbundet än, men det kommer små smajl då och då :)

Idag är det dags för BVC igen för att kolla så han växer :) Jag tippar på 5,5 kg och 57 cm :D Får se om det stämmer. Efter BVC tar vi med lunchlådan och går och fikar hos Johanna och Alva. Mysigt. Vi ska planera en liten utflykt i morgon …

Här kommer ett par bilder från när Charlie låg och flirtade med sin geting på skötbordet i morse :)

Pages:

En kommentar till “Charlie 5 veckor”

  1. Den där getingen är populär här hemma med:) Kram

Lämna en kommentar