Charlie 3 veckor

Igår blev min lilla prins tre veckor gammal. Det firade vi med ett bra besök på BVC. Grabben väger nu strax under 5 kg och efter att ha skippat ersättningen i en vecka nu så kan vi konstatera att amningen funkar fint. Skönt! Nästan 56 cm lång hade han blivit också :) Vi hade ju bara köpt ett par bodysar och nån pyjamas i stl 50 vilket var tur, för dom passade bara första veckan typ. Använder fortfarande bodysarna men dom är lite korta i ärmarna. Stl 56 sitter bra på honom och alla sommarkläder har vi köpt i 62.

Det märks att han blivit äldre och utvecklingen går framåt. Ögonen har börjat tåras nu när han är ledsen, och han är mycket mer vaken än tidigare. Han fäster blicken bättre och vi har sett tendenser till det första riktiga leendet. Längtar!

Igår var jag och Charlie ute med Johanna, Micke och lilla Alva hela dagen. Vi möttes efter BVC och åt lunch på en uteservering här i centrum, sen gick vi ner till stranden och satt där med årets första svenska jordgubbar. Innan vi gick hem köpte vi glass och satt och njöt på en parkbänk med vagnarna. Så härlig dag! Idag fick vi tyvärr ställa in våra planer, men det var kanske bra för vi har sovit dåligt, Charlies mage bråkar en massa och det är ganska gnälligt. Jag ska ta en promenad med vagnen nu, sen blir det hemmamys i soffan med bebisen. Tror vi behöver det!

Pages:

En kommentar till “Charlie 3 veckor”

  1. Och grattis till lillkillen som blir tre veckor :D Så fin han är!

    Träffade Anna idag, hörde att ni skulle ses nästa vecka, vad kul! :) Jag hade gärna hängt på men ska rymma ut på landet i en vecka drygt.

    Hoppas tt ni mår toppen! Kram från oss till er!

Lämna en kommentar