Charlie 2 veckor

Idag är skrutten redan 2 veckor gammal. En stark, hungrig liten grabb är det, och väldigt go och mysig när han är nöjd. Börjar bli riktigt trött på hans dumma mage som bara bråkar, men jag antar att det inte varar för alltid. Längtar tills det blir bättre! I natt var han vaken minst en gång i timman och jag tog hela natten eftersom Daniel skulle upp och jobba idag. Har inte varit jättepigg idag, men man får det ju att funka ändå. Hoppas på lite mer sömn inatt dock…

2 veckor gammal


Pappan inviger Babybjörnen :)

Pages:

En kommentar till “Charlie 2 veckor”

  1. Om det blir för jobbigt på natten ropa på din sambo att ta över. Mikael går inte heller upp på nätterna normalt sett när han jobbar men om det blir för jobbigt för mig en natt så tar han över lite. Och varje timme låter väldigt jobbigt. Jag hoppas det snart blir lättare! Kramar!

Lämna en kommentar