babysitter och grillkväll

Tjingeling! Jag känner mig glad och lycklig i dag. För det första har jag sovit i min sköna säng mellan 23-02 (Charlie och hans fina pappa somnade på soffan) och 6:30-09. Däremellan hade jag Charlie-passet och slumrade mest, men Charlie själv har sovit mycket bättre än de senaste nätterna. Så skönt! För det andra har vi riktigt mysiga planer för kvällen, då ska vi ta en kort promenad hem till Johanna, Micke och Alva där vi ska grilla. För det tredje är det nu bara en vecka kvar tills Charlies mormor och morfar kommer och hälsar på :D Vi längtar massor här och det tror jag att dom gör också :)

Igår fick jag och Charlie besök av hans farmor som hade med sig fina presenter. Vi drack kaffe och Charlie sov hos farmor under hela besöket. När pappan kom hem invigde vi en av presenterna, en babysitter från Babybjörn. Charlie var en riktig gnällbebis i går kväll, men att gunga i babysittern en stund var mysigt. Charlie vill gärna tacka Uffe och farmor för den fina presenten, den kommer användas flitigt :D


Nöjd gnällbebis!

 

Pages:

2 kommentarer till “babysitter och grillkväll”

  1. Emilia skriver:

    Han ser ut att trivas i den :)

    Jobbigt med lillkillens magont :( både för honom såklart och för er! Hoppas det ger med sig snart…

    Kramkram o ha en trevlig kväll!

  2. Hoppas han gillar babysittern! Vad kul med mammabloggträffar!
    Synd att man bor så långt bort :(

Lämna en kommentar