6-veckorspresenter och knytis

Hoho! Som sagt hade vi en riktigt härlig dag med Charlies mormor och morfar här i lördags. Vi mötte upp dom på centralen, åkte hit och fikade och myste, gick en promenad i Kallhäll och tog med hämtmat tillbaka hit igen. Sen hade vi några timmar över till mera mys innan vi följde morföräldrarna tillbaka till centralen på kvällen. 3,5 vecka tills vi ses igen, längtar redan ihjäl mig!

Hade en seg söndag här igår, nätterna är jobbiga just nu. Det var ju min första mors dag som mamma igår, men Charlie är ju lite för liten för att förstå det där med uppvaktande. Idag har jag roat mig med att beställa ett par presenter till honom istället, nämligen en sängmobil och ett babygym från Jollyroom. Skrutten blir ju hela 6 veckor i morgon ♥
Idag ska jag och Charlie ta oss ut till mitt jobb igen, det är knytis för alla barn och föräldrar på avdelningen. Ska bli roligt att träffa alla igen :) Nu är det dags att fixa lunch här!


Charlies presenter :)

Pages:

3 kommentarer till “6-veckorspresenter och knytis”

  1. Behöver oxå ett nytt babygym. Sålde Wildas. Tack för tipset om Jollyroom

  2. Vilket fint babygym! Vårt är så tråkigt så vi funderar också på att köpa ett nytt!

  3. JohannaKraus skriver:

    Jättefina grejer du hittat ju! Dom tror jag Charlie kommer tycka om :)

Lämna en kommentar