Vårtecken

Här fick man springa runt och leta en stund, men till slut hittade jag allt lite vårblommor och knoppar :) Härligt!

Jag och mamma var i stan några timmar förut, det blev lite shopping till oss och lite till bebis. Bra med rea :) Nu har jag vilat en stund med pudeln och ska strax krypa ner i ett varmt skumbad. Fokus på mig och magen var det ju! Ikväll blir det årets första korvgrillning, smarr smarr. Önskar att jag hade bokat en senare biljett hem i morgon, men nu får jag njuta tiden som är kvar i stället. Hej så länge!

Pages:

5 kommentarer till “Vårtecken”

 1. Vad trevligt :) Hojtar till om datum senare..

  Ha en grymt bra söndag gumman!

 2. Malin skriver:

  Jättefin blogg du har och du tar sjukt fina bilder!! :)

 3. Emilia skriver:

  Låter som du haft en trevlig helg :) Härligt o bli lite ompysslad hemma i Skövde. Jag var en sväng på stan igår och tänkte att jag kanske skulle springa på dig.. men nej, hade varit trevligt annars!

  Hoppas hemresan gick bra!
  Kramisar

 4. alfamamma skriver:

  Himla fint med korvgrillning!

 5. Petra skriver:

  fin bild! :) nu är det inte långt kvar till den stora dagen!! :)

Lämna en kommentar