The first day of the new life

Godmorgon måndag! Jag sitter här med en massa konstiga känslor i kroppen. Det har varit några omtumlande dagar i helgen, jag har haft en kanonfin helg med mina fina föräldrar samtidigt som det känts helskumt att det var sista gången jag var hemma som ”bara barn”. Nästa gång vi åker dit är jag mamma också. Har också haft svårt att förstå att jag inte ska tillbaka till jobbet nu när helgen är slut. Det känns som att man skolkar nu när man är hemma utan att vara sjuk! Gissar att jag vänjer mig, men konstigt är det allt.

Idag blir det i alla fall ett spännande besök hos barnmorskan, ett av de allra sista besöken. Vi ska sammanfatta graviditeten och prata lite förlossning och sådär. Efteråt ska jag handla lite, måste ju laga mat i veckan och dessutom börjar det bli dags att se till att det finns blöjor och såna där bebisprylar hemma. Har fått massa rabattkuponger som ska utnyttjas :p Ytterligare ett kapitel i det nya livet…

Pages:

Lämna en kommentar