Spjälsängspremiär

Vi närmar oss nu 2h på Charlies spjälsängspremiär. Han sover så gott, helt fantastiskt. Förhoppningsvis kan vi göra detta till en vana. Det kommer förmodligen inte bli en vana med tre blogginlägg om dagen här, men man får passa på när tillfälle ges ;) Här kommer bildbevis!


Under den gröna filten ligger en varm och gosig vetekudde ♥


Lilla gosgrodan!

Pages:

3 kommentarer till “Spjälsängspremiär”

 1. Vad mysig han är när han sover:)Kram

 2. Åh! Ameah var exakt likadan de första veckorna och kunde inte alls somna någon annanstans än på mamman bröst. Det är ju mysigt men man får inte så bra sömn inte för man faller ju in ner i den djupa när man har en liten på sig.

  Hoppas att du får komma till BVC idag och svar på lite av dina funderingar. Och jag tycker absolut att du ska ta dig till Kunsan, om ni orkar :)

  Kram till er!

 3. Emilia skriver:

  Åh, han ser ut att sova som en liten prins i sin säng, myys!
  Kramar!!

Lämna en kommentar