seven days and seven nights

Äntligen fredag igen, och denna fredagen behöver jag inte spendera helt ensam :D Om en timma ska jag gravidfika med Johanna i Jakan, sen blir det lite kik i butik och i kväll blir det fredagsmys♥. Såklart. Det kan ju vara det sista fredagsmyset som vi är själva. Nästa fredag, om en enda vecka, är vi äntligen framme vid datumet som vi väntat på sedan i augusti. Jag håller tummarna för att Bus vill komma ut kring det datumet, men han kommer väl när han är redo. Vill han bli en majbäbis så får det väl helt enkelt bli så, även om jag hoppas på ett påskägg.

Apropå påsk, det kommer bli den konstigaste någonsin. De senaste fem påskarna har vi spenderat hos mamma och pappa i Berg (well, jag har ju firat alla mina påskar där, men vi som par). I år blir det inte så, av ganska naturliga själ, och det känns inte alls okej. Nu är det ju inte så mycket att göra åt den saken, vi måste ju vara redo här hemma, men nästa år är det förhoppningsvis som vanligt igen :)

Time to get ready now, preggofika på gång!


Påsk 2010

Pages:

5 kommentarer till “seven days and seven nights”

 1. saralovisa skriver:

  Underbart foto! Förstår att det känns konstigt att svika påsktraditionen.. jag har som ingen direkt så det känns helt ok att bara slappa hemma och njuta av att karln är ledig:)

  Jamen åh! Unna dig ett frissabesök, det var verkligen ett lyft att få skämma bort sig lite. Även om jag kom in och luktade babykräks så kände jag m,ig som värsta glamourdrottningen!

 2. haha ja, det är väldigt svårt att tänka sig :D
  Kläderna är ju verkligen så himla små ^^

  Det är inte länge kvar för dig nu ju :D Lycka till!

 3. Josefine skriver:

  Hihi ja det är alltid lite småsaker som dyker upp senare :) men bara man har blöjor och mat till pyret så fixar man det mesta ;) ha en bra dag!!

 4. Kristina skriver:

  Är du säker på att det är en pojke där inne?
  Nästa år får ni komma till Berg igen och till sommaren får ni komma på fika i min trädgård tycker jag :)

  Kram!

 5. Emilia skriver:

  Hej vännen!
  Woho, galet att det bara är en vecka kvar :) lilla bus kan ju komma precis när som helst!

  Vilken fin mobil du hittat :) Jättefina färger i den tycker jag!

  Hoppas ni får en härlig helg!
  Kramar

Lämna en kommentar