nattuggla

Tröttmamma.nu! Vi hade världens mysigaste fredagsgos här igår, bebis sov på min mage hela kvällen, magen var lugn och allt var frid och fröjd. I natt var Charlie dock inte lika trött och gosig. Magen verkade inte bekymra honom lika mycket, han har mest varit småkinkig och rastlös och ville inte sova alls. Jag är därmed ganska trött idag, men har ju så himla svårt att slappna av och vila på dagarna, även om Charlie sover. Har alltid känslan av att han vaknar när som helst och då är det ju omöjligt att somna. Nu har pappan precis lagt ner honom i sin säng – lite lotteri är det allt. Antingen sover han en stund nu eller så vaknar han om typ 3 minuter. Ska luta huvudet tillbaka en stund i alla fall, det skadar ju inte.


Napptrollet har haft morgonjympa mellan mamma och pappa på soffan idag ♥

Pages:

Lämna en kommentar