Mysnatt

I natt hade vi en mycket bättre natt. Skrutten sov bättre och var inte lika knas i magen som tidigare nätter, men nu på förmiddagen har det däremot varit jobbigt i stället. Vi ger semperdroppar och jobbar på med amning och nedtrappningen av ersättning, men märker att han blir lugnare och mer nöjd när han får ersättning efter amningen. Det lutar åt inköp av en pump i morgon, men först ska vi på besök hos BVC för att väga Charlie och få lite råd om hur vi ska lägga upp matningen under helgen.

Vi hade väldigt trevligt med gästerna här igår, men Charlie visade inte upp sig från sin bästa sida – han var gnällig över magen och när han inte gnällde så sov han på sin mamma. Han fick väldigt fina presenter i alla fall, tack!
Nu är bebisen ute på promenad i vagnen med sin pappa, för att mamman skulle få andas lite. I eftermiddag ska Charlie få sitt första bad hemma, och så ska vi prova att sova middag i spjälsängen. Spännande eftermiddag alltså!


I vagnen trivs jag fint.


Stolt pappa på premiärturen med vagnen häromdagen


Nästan lika stolt mamma.

 

Pages:

Lämna en kommentar