Mobilblogg: fredagsmys på BB och hemlängtan

Vi är kvar på BB, det har varit lite knöligt med infektion för mig och lågt blodsocker och infektionsrisk för Charlie. Alldeles för många sprutor och blodprov har det blivit, och alldeles för många nätter hemifrån. Nu ser det ut som att vi får åka hem i morgon, så länge lillprinsen inte tappat mer i vikt. Idag har vi ammat på för fullt, så vi har hoppet uppe!

Charlie har fått sitt första bad idag, och fått på sig sin första outfit, efter 3,5 dygn i blöja. Självklart blev det body från newbie! Nu sitter vi i dagrummet och myser med yoghurt och trött bebis, laddar för ytterligare en lång natt med amningsmaraton. Heja Charlie, nu ska vi äta upp oss!

image

Pages:

2 kommentarer till “Mobilblogg: fredagsmys på BB och hemlängtan”

  1. Er lilla Charlie är såå fin :) Han ser ut att vara en väldigt rofylld bebis! Håller tummarna för att han har lagt på sig lite så nu får komma hem snart.

    Kram!

  2. Ja han har en riktig frilla min pojke:)Skönt för er att få komma hem sedan
    även om bb kan vara mysigt. Jag har en tävling om amningsbehå som avslutas
    nu på måndag 25 april. Kanske är något för dig som är nybliven mamma?:) Kram

Lämna en kommentar