matlagningsskills och vila

Todiloo! Som väntat är kroppen ganska trött efter gårdagens tvätt- och städrace, så idag vilar vi här. Har precis ätit lunch, var så hungrig att jag glömde ta en bild som bevis, men så himla gott det var! Det blev en matlåda till älsklingen också, så nu är jag lite avundsjuk på hans lunch i morgon ;) Hur som helst blev det god pastasås med kyckling efter ett recept som jag hittade hos Therese . Modifierade det lite och använde det som fanns hemma, men det blev ju bra :)

Resten av eftermiddagen blir det vila i soffan, sista avsnitten av OC och lite läsning. Kom igång med Att föda igår och ser fram emot fortsättningen :)

Pages:

2 kommentarer till “matlagningsskills och vila”

 1. Emilia skriver:

  Heej!
  Åh vad du har varit duktig, inte så konstigt du känner dig trött i kroppen!

  Tittar du också på OC!? :) jag med! är helt fast… Har några avsnitt kvar av sista säsongen :) Inge bra att vara fast i nått sånt när jag har massa plugg att göra, hihi ;)

  Kram vännen

 2. Vad kul att du gjorde den :) Hoppas att ni blev nöjda med tipset, haha.

  Tänk att jag aldrig sett OC, inte ens fem minuter. Jag som älskar serier har fått höra att jag verkligen missat något. Kanske man skulle ta tag i den biten?

  KRAM!

Lämna en kommentar