ljuvliga söndag

Idag är jag ganska övertygad om att jag lever det goaste livet man kan leva! En massa mys med finaste kärleken, gos med magen, frukost och film i soffan. Bästa sättet att inleda en söndag. Vi fortsatte med kaffe och jordgubbar med mjölk på balkongen i solen. Vi har läst gravidtidningar, pratat om livet och framtiden och njutit i flera timmar. Såna här dagar borde aldrig få ta slut ;)

Nu fixar vi oss i ordning för att ta bussen mot Jakan och delta i en fin söndagsmiddag. Smarrigt ska det bli, och ett gott avslut på den här underbara helgen ♥ Laters alligators!

Pages:

2 kommentarer till “ljuvliga söndag”

  1. Det lät som en supermysig dag :D

  2. Emilia skriver:

    Vad härligt det låter :)

    Tack snälla du för orden hos mig!! Jag kan knappt själv förstå att jag verkligen sprang upp för den mördarbacken…

    Vilken söt magbild på dig nedanför, me like!! Men snart är den borta, tokigt :)
    Kram vännen!

Lämna en kommentar