I’m not alone

Godafton :) Det blev två ganska långa dygn i ensamheten här, men överlevde gjorde jag! Sov sämre än vanligt och saknade kärleken en del. Galet hur beroende man blir av en annan människa. Dessutom blir man väldigt van vid att den andra hälften finns i närheten hela tiden, att få en kram då och då, eller bli lite klappad på i soffan eller hålla handen en stund när man ska sova. Men nu är allt som vanligt igen :) (Ett par veckor i alla fall, sen blir väl ingenting som vanligt igen :p)

Jag kände mig lite hängig igår eftermiddag, och vilade en massa, men på förmiddagen lyckades jag slänga ihop hela två sorters bröd. Det blev en dundernyttig limpa på dinkelmjöl med en massa gott i och Leilas tekakor på fullkornsmjöl och fiberhavregryn. Det var första gången jag bakade bröd sen jag flyttade hemifrån och jag är himla nöjd :) Bakmaskinen funkade hur bra som helst och det blev jättegott. Känns lyxigt att ha hembakt bröd i frysen :)

Nu ska vi fixa mat och mysa i soffan resten av kvällen. Vem vet, vi kanske inte har så många helgmys kvar i soffan bara vi två, så det gäller att passa på ;)


Superenkel, nyttig och god!


Smarriga tekakor


Det är insidan som räknas ;)

Pages:

En kommentar till “I’m not alone”

  1. alfamamma skriver:

    Så himla gott med hembakat bröd!

Lämna en kommentar