Familjemys

Oj vad skönt det är att vara hemma! Vi hade en bra natt. Charlie-stackarn har lite ont i magen, gör väldigt ont i mammahjärtat, men när allt är okej är han världens lugnaste. Mellan amningarna i natt sov han gott på mamma, och under senare delen av natten sov han mellan oss i sängen. Själv sover man väl sådär, men det var bra mycket skönare än på BB i alla fall. Dessutom sov vi länge i morse, låg och myste i sängen hela familjen.

Nu har vi haft besök av Monica och Olivia en stund, innan det fick jag en välbehövlig dusch. Underbart! Nu är det dags för skrutten att få mat igen, ammar först och ger ersättning sen för att han ska fortsätta gå upp i vikt. Nu ska vi testa en ny flaska till ersättningen och se om magen blir bättre. Efter maten ska vi inviga barnvagnen och ta en kort promenad i kvällssolen. Får se hur kroppen orkar, snittet känns bra men får lite ont om jag anstränger mig för mycket eller rör mig knasigt. Hoppas det funkar. Todiloo så länge!


Finaste killen i plastbaljan på BB. Den var inte så poppis, men ibland gick det bra.

Pages:

2 kommentarer till “Familjemys”

  1. Duscharna blir guld värda :D
    Testat semperdroppar? Dom hjälpte våran lilles mage jättemycket. Kram!

  2. Josefine skriver:

    men herregud, jag har helt missat att din lille prins har kommit till världen ! stort stort grattis :) och jag längtar efter att få läsa förlossningsberättelsen (om det kommer någon) ;) stor kram från mig och alva

Lämna en kommentar