Duktigdagen

Jag sitter typ fast i soffan. Jag skulle åkt till Jakobsberg och fikat idag, men det blev inställt då en stackars liten tjej fick stanna hemma med feber. Dumt att slarva bort dagen tänkte jag och tog tag i en massa städ och fix. Plockade, dammade, städade badrummet, lagade mat, tvättade sex maskiner tvätt, bäddade rent i sängen, dammsög och moppade golven. Nu knakar det i fogarna, och det är lite svårt att röra sig, men jag får helt klart skylla mig själv. Det är i alla fall väldigt skönt att allt är klart, och i morgon behöver jag inte göra ett dugg! Det ser jag fram emot :)

Nu har vi sett på En unge i minuten, så söta små bebisar. Blir rejält taggad här, skulle gärna åka in och föda nu. Får väl vänta till Bus är redo bara. I morgon ska jag läsa på och bli lite klokare inför barnafödandet, det kan ju knappast skada tänker jag. Godkväll!


Vill träffa dig snart lilla skrutt!

 

Pages:

4 kommentarer till “Duktigdagen”

 1. Linda skriver:

  ja å feber har hon fortfarande.. eller ja.. hon gick från 37.2 till 37.9 på 5 minuter, behövde bara gå till vardagsrummet, lassa blöjan full å sen hade hon feber igen.. 5 dagar nu… snart dags å ringa läkaren helt enkelt. Tur att vi lyckades fixa nödbarnvakt imorgon..

  Skönt att ha allt städat.. :D Ja bus kan få titta fram snart, annars får vi ta en fika igen innan så kanske han blir taggad att få komma ut å hälsa på Mira. :D

 2. Kristin (Snowsee) skriver:

  Förstår att du längtar nu! Har svårt att fatta att min lilla är 1,5 år nu.
  Tiden går så fort så ta vara på den! Det är en häftig känsla att föda barn!
  Och så värt det!

  Lycka till! :-D

 3. nämen sicken sötnos, ser redan lycklig ut därinne i mörkret ju :))

 4. Nämen! Vilken underbar ultraljudsbild :) Ser ju ut som ett litet leende!

Lämna en kommentar