det där kaffesuget

Yes, lagom till slutet av graviditeten är mitt kaffesug tillbaka! Som jag saknat den där drycken… Har inte börjat dricka några mängder än, vill spara ett par koffeinkickar tills de verkligen behövs (när bebis är här och inte sover när han ska gissar jag) men det är underbart att få sitta och njuta av en liten kopp då och då nu :) Idag invigde jag den söta koppen som jag fick i avskedspresent från ett av mina barn på jobbet <3


Fick minsann choklad också…


 

Pages:

3 kommentarer till “det där kaffesuget”

 1. Josefine skriver:

  hehe jaa håll tummarna är du snäll, det är liksom fritt fram för bebisen att kika ut nu ;) haha.
  Vilken fin mugg/kopp ! kaffe är allt en bra dryck alltså, kanske ska ta mig en skvätt nu :D

 2. Kristina skriver:

  Tänk att det bara är 17 dagar kvar nu! Väntar med spänning :)
  Vilken fin kopp du fått. Du får inte glömma att skriva ett blogginlägg när vattnet går så vi vet att du åker till förlossningen! Hihi!

  Jag är kvar i Oslo tills på onsdag. Har varit här i snart en vecka och jobbat.
  Hoppas du mår bra. Hälsa till Daniel

  Hoppas vi kan ses någon gång i sommar kanske :) Kram kram

 3. Jag kunde inte heller dricka kaffe när jag var gravid. Saknade det sååå mycket!

  Det är nog bra att ha den föreställningen ang. föräldrarskap. Jag var inställd på det ”värsta”, typ kolikbarn, det blir enklare så ;)

  Mår ni bra du och bebba?

Lämna en kommentar