Bra försök Sara…

Jag och magen har försökt roa oss här idag, och jag har försökt att inte tänka på att karln inte kommer hem alls på ett par dagar (needy, jag vet!). Har handlat vattenmelon och jordgubbar att smaska på, ätit god matlåda, promenerat en timma (och fått massa sammandragningar och värk i magen) i stormen och hyrt tre filmer. Intalat mig själv att jag är stark, att ensam är stark. Så går jag in och kikar i Katrins blogg, och läser följande (sagt av Louise Wallin, tror jag): Ensam är inte stark. Ensam är ensam. Heh, tack för den!

Nu blir det i alla fall film tills jag somnar. Tjingeling.

Pages:

2 kommentarer till “Bra försök Sara…”

  1. Petra skriver:

    äh lyssna inte på sånt! :P Folk som säger så är människor som inte klarar av att vara ensamma och roa sig själv! :P

  2. Haha! Men jag kan nog ändå tycka att ensam är stark men det kanske ligger ngt i att ensam är ensam också ;)

Lämna en kommentar