april april

Gomorron! Äntligen är april här :D Det är ju månaden vi väntat på sedan i augusti, så det är skönt att den äntligen är här :) Det var väldigt mysigt att vakna upp i morse och se den bäddade spjälsängen stå redo i sovrummet. Nu hoppas vi bara att Bus vill titta ut i april också och inte dröjer kvar där inne tills i maj :p

Väska är packad här, för om ett par timmar tuffar jag ner till Skövde! Idag ska jag umgås med mamsen tills pappa slutar jobbet, det blir himla mysigt. Hundbus och skumbad ska jag hinna med också :D Vågar man hoppas att det dykt upp några vårblommor där nere i söder eller…? Mamma pratade iofs om is i telefonen igår. Vårskorna får nog stanna i Stockholm tror jag..


Inte riktigt än..?

Pages:

3 kommentarer till “april april”

 1. Vart i Stockholm bor du om man får fråga? :)

  Jag bor i Kransen och här är det skit väder rent ut sagt :/
  Men trevlig fredag på dig gumman!
  Kram!

 2. Emilia skriver:

  Heej!
  Hoppas du får en trevlig helg vännen!
  Kramisar

 3. Sofie skriver:

  svar; ja precis, håller med dig:) och som jag skrev ska de ju synas att vi burit våra små:)
  kärlekmärken va de en vän till mig som kom på att vi kunde kalla dem istället;)

Lämna en kommentar