years go by so fast

Äntligen börjar det bli dags att få lite bebis-ordning här hemma. Igår byggde vi ihop nya sängbord till sovrummet. Tack vare det får vi nu plats med spjälsängen där inne också, så i dagarna ska den snickras ihop och efter det ska vi få upp det nya skötbordet och inreda det. Sååå roligt!  Det dumma med att vi väntat så länge med att bygga är ju bara att min ”lilla” mage är i vägen hela tiden, så det blir lite tungt att leka snickare. Tur att man bosatt sig med en händig karl! (HAHA)

Idag jobbar jag min sista stängning och i morgon är sista dagen på jobbet. Kommer sakna det, men det ska bli skönt med lite egentid. Ska få klippa mig och färga håret i nästa vecka bland annat, verkligen på tiden! Dags att bege sig nu. Hej hej!

Tog dom här bilderna för precis ett år sen idag. Det känns lite som det var i förrgår…

Pages:

4 kommentarer till “years go by so fast”

 1. Emilia skriver:

  Åh vad roligt det måste vara att ställa i ordning det sista :) Snart kommer det ligga ett litet pyre i den där sängen, hihi!

  Kan tänka mig att det är skönt att bara ha några dagar kvar på jobbet. Tycker du är strong som orkat så länge!!!

  Kram på dig!

 2. Det är jätte skönt att få vara lite ledig innan förlossningen så njut av det :)

 3. Ida skriver:

  Tiden går verkligen fort. Mysigt att få ordning allt, det måste vara pirrigt
  att vara så nära :)

 4. OJ- nu var det helt plötsligt GALET länge sedan jag var och hälsade på här ser jag! GRATULERAR SARA! VAd spännande!
  lycka till och KRAM från mig, Sera och Vimsa!

Lämna en kommentar